If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз нямам проблем с паркирането, но имам с правенето на обратен завой, при това го сравнявам с 5 метрова лимузина.
Пълен ШИТ е в това отношение алфата.
То като се замисля, специално за маневра "обратен завой", наистина си прав, че завива като "ТИР"...аз с Мондеото дето беше уж лимузина, а обратните завой ги взимах от раз, а с тая има леки затруднения, макар, че не съм ги усетил толкова, понеже карам в такива градове, дето улиците са по-широки, като изключим "Търново" ...
На мен единствено не ми харесват дръжките на предните врати, като на Москвич са. Но като изключим това, всичко останало е супер. Дизайна е уникален. А за кафето - по-добре на маса от колкото в колата, тя е за каране, не кафене Поздрави на всички.
На мен единствено не ми харесват дръжките на предните врати, като на Москвич са. Но като изключим това, всичко останало е супер. Дизайна е уникален. А за кафето - по-добре на маса от колкото в колата, тя е за каране, не кафене Поздрави на всички.
Един от уникалните моменти в дизайнерско отношение са точно тези дръжки.
Просто са малко неудобни за отваряне.
Например за мен дръжките при 159 са отвратителни като дизайн. Изглеждат някак нелепо и някак големи. Много ме дразнят.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
И аз нямам проблем с паркирането, но имам с правенето на обратен завой, при това го сравнявам с 5 метрова лимузина.
E да, завива малко по дълго, а колкото до тясното пространство, сравнително тясното, което някои казват-характерно е и за други италиански автомобили.
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------
Един от уникалните моменти в дизайнерско отношение са точно тези дръжки.
Просто са малко неудобни за отваряне.
Например за мен дръжките при 159 са отвратителни като дизайн. Изглеждат някак нелепо и някак големи. Много ме дразнят.
За дръжките при двата модела сме на едно мнение
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Най много ме притеснява огромният товар,който се налага да дърпа,иначе що годе свестният двигател.Страшно се усеща,ако туку що сте слезли от кола 800-900кг.
Много трудно маневрира, но най-вече не харесвам ужасните български майстори, които не могат да докарат зелената перлена боя и от известно време си карам 156 в 3 цвята...
Много трудно маневрира, но най-вече не харесвам ужасните български майстори, които не могат да докарат зелената перлена боя и от известно време си карам 156 в 3 цвята...
Работя в магазин в който тонираме Авто боя и мога да ти кажа, че не всичко зависи от бояджията 50 на 50 е.Ако не му докараме боята не става и колата
Но има и бояджии които боята им перфектна да я направим пак я осират
За окачването няма да повтарям колегите, за липсата на място за кафе и др. напитки, също. Но има нещо, което не прочетох досега от никой писал по-горе, а имено ... при шофиране по магистрала например и при свален волан, /за повече удобство/, над 120-130 км/ч., волана започва да пречи на скоростомера и съответно ме затруднява при следенето на скоростта в момента. Дреболия е, но е дразнещо.
Иначе има и други недомислици - недостатъчен като обем багафник, особено при комбито /каквато е мойта/ на щората пише СПОРТвагон, но както всички са забелязали е наблегнато повече на СПОРТА, в което от друга страна, няма нищо лошо де!
Баси лигльовците....окачване..недозавива..място за кола и кафе....
Окачването е екста...пътищата ни са зле а и на повечето ви се свиди за оригинални носачи....да недозавива но кво от това.....за кафе и кола си има заведения.....
159 има място за кафе но малък и неодобен пепелник а аз съм пушач....и са кво да ме е яд ли,че си взех 159?
Comment